Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Aussieman

Pages: [1] 2
1
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Simon's Stingray
« on: October 09, 2017, 12:06:40 AM »
Worked fine thanks mate. File downloaded.

2
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Simon's Stingray
« on: October 06, 2017, 11:32:21 PM »
Have you found the Stingray yet mate?

And the pension thing can be a real PITA at times.

3
Aircraft by Simon Smeiman / Simon's Stingray
« on: September 08, 2017, 04:34:40 AM »
On the ORBX screenshot forum there was a screenshot that contained a shot of Simon's Stingray. It was stated in the comments that it was available at Sim Out-house but a search there gave me a link back to FSAddon. Unfortunately this link did not work and was wondering if it is still available.

4
Aircraft by Simon Smeiman / Re: FSAddon and P3D V4
« on: June 17, 2017, 03:00:11 PM »
You're welcome.

5
Aircraft by Simon Smeiman / FSAddon and P3D V4
« on: June 17, 2017, 08:15:20 AM »
After a week of installing and testing I can say that the Lockheed Hudson/Super Electra/Lodestar, Avro Anson and the WACO package all work in P3D V4. Depending on your settings there could be an impact on FPS but other than that all is fine.

I have what would be considered a low end/ middle of the road system and my scenery settings are Extremely Dens and Autogen is set to Dense. At my default airport (Coffs Harbour YSCH) I seem to be averaging between 20 and 30 FPS.

6
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 25, 2016, 11:35:38 PM »
Thanks Francois.

7
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 25, 2016, 12:24:17 PM »
No worries mate. I tried my repaints in the Hudson pack without the Expansion pack and they work fine with the Super Electra So I am at a complete loss.

8
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 23, 2016, 12:29:24 PM »
Francois,

Is there a link where I can download the expansion pack? I am beginning to think that the original file I downloaded may have been corrupted.

Starting to think this as others don't seem to have the  corrupted MK3 model.


EDIT: Not to worry about a link. I went to the store and purchased the Hudson and got the Expansion Pack but was to no avail as the problem is still there. Also if it was a problem with my settings then why am I not having the same problem with all my aircraft in P3D and FSX?


9
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 22, 2016, 09:24:59 AM »
The Orange/Blue/White texture came with the expansion kit the same with the bomber version of the MK3.

10
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 22, 2016, 12:45:56 AM »
I'll check with Ian.

Ii will also post over at the SOH and see if anyone else has a similar problem.

11
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 20, 2016, 01:09:03 AM »
The question is if something on my machine was influencing this model wouldn't it have an effect on all models?

12
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 19, 2016, 12:05:28 PM »
I just added the Hudson to FSX and I still have the same problem.

13
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 19, 2016, 10:21:31 AM »
Here are some screenshots from the Mark3 Military model. It is the only one in the folder as I have not done any paints for it yet.

14
Aircraft by Simon Smeiman / Re: Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 19, 2016, 09:57:44 AM »
Francois,

The orange/white/blue one is the original model that came with the package.

15
Aircraft by Simon Smeiman / Problems with Hudson Mark3 Civ
« on: October 19, 2016, 06:54:08 AM »
Hi,

I should have reported this earlier as I picked it up quite some time ago but kept getting distracted. But after having just done a clean install of W10 and installed P3D V3.4 I reinstalled Simon's Hudson and was reminded of this problem.

Originally I only had the default Mark3 Hudson which was the ADASTRA SIR SERVICES VH-AGS in the Orange/Blue/White colour scheme and the screenshots show just what I have come up against. In order to be sure it was just an error I installed 2 of my repaints and had the same problem. One was the Grey/White version of VH-AGS and another was VH-SMM which was a bare metal paint scheme.

With SMM not only did it screw up the paint scheme and the sinage on the aircraft but it killed the alpha channels and left me with a completely grey colour scheme. Also the tailwheel is buried up to its hub.

The strange thing is though the paint on the fuselage is completely screwed the lettering on the wings and the tailfins is not effected. As this has happened to all 3 paint schemes in that particular I am wondering if there isn't a problem with the Mark3 fuselage model as this also happens with the Mark3 Mil model. I have more screenshots if needed.

Has anyone else noticed this or is it just me?


Pages: [1] 2